To je to što me zanima!

Vozač gradskog busa nije povukao ručnu i zabio se u zid

Vozač je parkirao bus i krenuo u kafić. Vidio je da se bus iza njega kreće, no nije ga mogao zaustaviti. Vozilo se zabilo u zid i zatvorio cestu prema centru Rijeke
Vidi originalni članak

Svjedoci su nam rekli da je vozač podigao ručnu kočnicu, izašao i zaključao prazan autobus kako bi otišao popiti kavu. Autobus je sam krenuo i zaustavio se udarivši u zid nekoliko desetaka metara od stajališta - kaže čitateljica Jelena.

Gradski autobus u petak oko 7,50 sati, na okretištu kod gradskog groblja Drenova u Rijeci, zabio se u zid i zablokirao cijelu cestu. Radi se o glavnoj cesti do centra Rijeke. Nasreću, nitko nije ozlijeđen. U riječkoj policiji kažu da vozač nije zakočio bus.

- Vozač nije podigao ručnu i krenuo je prema kafiću. Bus je iza njega lagano krenuo, a kada je primijetio kada da se bus sam od sebe pokreće počeo je trčati za njim i pokušao ga je zaustaviti. Već je bilo prekasno, nije mogao otvoriti vrata. Sreća što nije bilo ni jednoga automobila u tom trenutku u prolazu, inače bi kobno završilo. Nakon ovog, teško da ću sjesti ponovno u gradski autobus ako su vozači tako neoprezni i misli su im skroz u oblacima, kako je tek dok voze autobus pun putnika - objasnio je čitatelj Romano.

- Čudno je bilo. Voziš i odjednom vidiš barikadu na cesti. Kao na filmu kad policija zatvori cestu. Bus je jako velik i još je pogodio zid kuće. Dobro da nije bilo pješaka ili auta - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • corcoran 07.07.2012.

    Popiti pivu i malu travu a uostalom to je stari Man autobus gdi se koči nogom ili bijom.

  • bijelic_1 06.07.2012.

    Što vozač autobusa ima raditi u kafiću ?!

  • tatamlata 06.07.2012.

    Citatelj Romano: kad si tako plasljiv pa na osnovu eventualne pogreske vozaca generaliziras da su svi vozaci opasni- nemoj nikako u autobus s njima. Pjeske ti je zdravije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare