To je to što me zanima!

Vozač nije shvatio da mu gori Fiat sve dok nije bilo prekasno

Fiatu se zapalila prednja konzola. Nitko nije ozlijeđen, ali auto je poprilično izgorio. Policija je kratko blokirala ulicu dok nisu došli vatrogasci koji su ugasili plamen
Vidi originalni članak

Automobil se kretao prema nama i bilo je očito da nešto nije u redu. Ispod poklopca motora se lagano dimilo, ali vozač nije stao. Moguće da nije ni shvatio da vozilo gori sve dok nije bilo prekasno, kazao nam je čitatelj 24sata Ante koji nam je poslao fotografije automobila u plamenu. Naime, u ponedjeljak se na zagrebačkom Bukovcu oko 15 sati u ulici Prilesje kod broj 51 zapalio Fiat Marea.

- U povratku smo vidjeli da vozilo stoji stotinjak metara niže i da se potpuno zapalio. Nazvali smo 112, ali su nam rekli da su vatrogasci već obavješteni i da stižu. Stigli su vrlo brzo, ali auto je u tih par minuta poprilično izgorio, najviše oko haube i motora - opisao nam je Ante.

Iz PU zagrebačke kažu da je automobilom upravljao T.Š. (39). Požar je izbio na prednjoj konzoli. Nitko nije ozlijeđen, no policija je blokirala ulicu dok vatrogasci nisu ugasili vatru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Velečasni 1 11.08.2011.

    A,Što pametni moji samo Fiat-i gore? Ostali ne?

  • glumac12 09.08.2011.

    opet fiat, nemojte mi rec da je ovo slucajnost

  • cerat_1 09.08.2011.

    a opet pametni nedavno reno pa bmw ali naravno balkancima je kriv fiat. Jednom rječju ZIVJELI BALKANCI da nema nas golf 1 bi izumro

Komentiraj...
Vidi sve komentare