To je to što me zanima!

Vozač poginuo u prevrnutom kamionu nedaleko Karlovca

Na cesti od Tušiloviča prema Karlovcu kod mjesta Krnjak u petak oko 15 sati prevrnuo se kamion. Vozač kamiona je poginuo. Navodno je prebrzo ušao u zavoj
Vidi originalni članak

Vozio sam prema Karlovcu i ispred mene se prevrnuo kamion. Prebrzo je vozio i u desnom zavoju je izgubio kontrolu. Više vozača je stalo. Zvali smo policiju i Hitnu pomoć, no vozač kamiona nije davao znakove života, kazao nam je čitatelj Ivan koji je snimio fotografiju u petak nešto poslije 15 sati kod Krnjaka nedaleko od Karlovca.

Ta cesta prema Karlovcu vrlo je opasna i na njoj su česte prometne nesreće i sa smrtnim posljedicama. 

- U 15.05 na cesti D1 u Donjem Budačkom kraj Krnjaka prevrnuo se kamion u kojem je poginuo vozač - kazali su u karlovačkoj policiji.

 Očevid je u tijeku. Cestom od Karlovce prema Plitvicama vozi se otežano.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • irfo 24.11.2012.

    Evo ovo je moj zadnji komentar,neda mi se s vama raspravljati,jer vidi se kolko ste upoznati s obračunom plača,dnevnica i sveg ostalog.ako vam nije kaj jasno zato postoji internet na kojem vam sve piše,a ak kaj ne razmete postoje knjigovodstveni servisi i advokati koji vam mogu protumačiti svaki akt,Kaj se tiče minimalca,niti jedan vozač ne dobiva minimalac 2500 hk,jer je to laž,dobiva plaču sukladno stručnoj spremi,SSS,razliku zarade dobije isplačeno pod dnevnice.Plača se može isplatiti na tekuči,a može i u gotovini na ruke,a vozač potpiše da je primio novac.Sve je to sukladno sa zakonom.To kaj pišete da se u Varaždinu plača 50eur,okačite to mačku o rep,za takvo kaj se ide na tehnički u Ludbreg,to sam i ja čul,Varaždin sigurno ne,bar ne ASC,sve ih poznam i nikad,ali NIKAD nisu tražili novac od mene,Do ispravnosti držim jer mi je jeftinije popraviti doma neg na putu.Da vozači rade 400 sati ni to nije istina jer je to nebuloza i laž.Samo da mi je znati kolko vas je uopče licenciranih vozača za međunarodni prijevoz?Ak znate uopče kaj je to?Slažem se sa pojedincima u komentarima da je to teškoi posel koji zahtjeva odmorenost i max.koncentraciju,a da pojedini vozači voze i na magnet da naprave više tura i to je istina,osobno sam da se takvom doživotno oduzme vozačka.O Brezi nebi ništa rekel jer mi je bil jako dobar frend,a o mrtvome sve samo najbolje.

  • zng108 21.11.2012.

    sucut obitelji.tako se to desava kad imas puno sati voznje,kad zuris na istovar,kad te gazda tera,kad si placen po postotku itd... ja sam radio u privatnoj tvrtki koja se bavi pijevozom rasuti tereta i samo problemi vozila se neodrzavaju,listice tahograf se bacaju tehnicki se pregled obavlja preko veze,kazne se rjesavaju poznanstvom,moj bivsi poslodavac je imao za prijatelja inspektora prometa koji je sve rjesavao ja sam cak o svim nepravilnostima napravio prijavu ministarstvu prometa u zagrebu i dobio odgovor da ce oni sve poduzeti da to ispitaju iiiiiiii nista se nije desilo ta tvrtka i danas radi i nista se nije promjenilo,zato vas molim nemojte kriviti samo vozace nekad smo mi nemocni raditi moramo da prehranimo obitelj molim vas za razumjevanje

  • NenadTodorovski 21.11.2012.

    neki od vas lupetaju gluposti za nevijerovat,ovaj slunj kaj veli da se vozil iza njega od slunja do nesreče,on je stajal u grandu na ručku 45 min i zato ne laži,imamo pračenja na kamionima pa se sve vidi.breza nadam se da se ti svemu tome gore smijes,pusti pojedine bedake nek lajeju,jazavac moj sretan put u raj,tvoj drug i kompa,dikobraz chezzak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare