To je to što me zanima!

Vozač se zapričao na mobitel i automobilom otklizao u more

Vozač auta je telefonirao. Odjenom, je sletio u more. No, na vrijeme je uspio otvoriti vrata i isplivati iz tonućeg automobila. Vučna služba izvukla je Renault iz mora
Vidi originalni članak

Gosti kafića u Murteru u ponedjeljak navečer bili su svjedoci nesvakidašnjeg prizora.  Renault Megan zadarskih registarskih oznaka zajedno s vozačem završio je u moru. Srećom, vozač nije ozlijeđen.

- Muškarac je sjeo u automobil i telefonirao. Automobil ga, izgleda, nije slušao i završio je u moru. Ipak, na vrijeme je uspio otvoriti vrata i isplivati iz tonućeg automobila - kazao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju automobila.  Vučna služba je ubrzo izvadila auto iz mora.  Pozvana je i policija. Prometni policajci napisali su mu kaznu koju je vozač platio na licu mjesta, čime je ostvario 50 posto popusta. Policija nije znala za mobitel, pa je u zapisniku konstatirano da nije prilagodio vožnju uvjetima i da je stoga sletio

 Murterani pričaju da se već ranije u nekoliko navrata dogodilo da je na ovom mjestu neko vozilo otklizalo u more, ali je do sada uvijek vozač bio pijan.  

Vozačica ubacila u rikverc pa je Škodom skliznula u more

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.11.2013.

    A da stave neke lijepe kamene žardinjere na rivu?

  • MangamanManki 22.11.2013.

    1000 kuna kazne za lajanje na mobitel dok vozi,10000 kuna za izazivanje prometne nesreće i još 100000 za zagađivanje okoliša!

  • user_140683 21.11.2013.

    Jel i dalje telefonirao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare