To je to što me zanima!

Kamionom se zabio u kolonu, a cisterna okrznula muškarca

Vozač (33) kamiona se zabio u utorak oko 14.50 sati kod Dragalića u kolonu vozila koja se zaustavila zbog razminiravanja. Dovezao se velikom brzinom te nije stao
Vidi originalni članak

Vozio sam se kad sam naišao na kolonu automobila. Vidio sam da je stigla i policija jer se par automobila i kamiona sudarilo, kazao nam je čitatelj koji je u utorak oko 14.50 sati kod odmorišta Dragalić na autocesti Zagreb - Lipovac fotografirao nesreću.

Iz Policijske uprave brodsko - posavske kazali su da se vozač (33) turskog kamiona u utorak oko 14.50 sati na A3 kod Dragalića zabio se u zaustavljenu kolonu vozila zbog razminiranja. Dovezao se prevelikom brzinom i nije se uspio zaustaviti na vrijeme. 

Udario je u cisternu riječkih registarskih oznaka, koja je na sreću bila prazna, cisterna se potom zabila u Peugeot ispred sebe, koji je udario u Fiat koji se zabio u kamion s prikolicom. Cisterna koju je Turčin prvu udario zakačila je putnika (29) iz Fiata koji je izašao iz vozila i stajao sa strane te ga nabacila na kamionsku prikolicu pri tom teško ozljedivši. 

Cisterna je sletjela s autoceste i probila je zaštitnu ogradu. U ovoj nesreći lakše je ozljeđeno još troje ljudi, vozač cisterne i dva putnika iz automobila. Protiv turskog vozača policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZlatkoHršak 26.10.2012.

    ma turski kamioni su svi bez blokada pa bog zna koliko je on i vozio a bila magla i nije uspio na vrijeme stat. inaće turski vozaći ćesto voze i bez spavanja pa je najvjerojatnije bio i umoran i nije na vrijeme reagirao..

  • gdejepecat 24.10.2012.

    Bilo je pitanje vremena kad će se dogodit neko sranje. Bitno da su svi živi

  • daccci 24.10.2012.

    prolazim onuda svako malo...i ima dosta znakova i upozorenja,i cak i policija upozorava..tako da je to kriv vozac a ne upozorenja i neznam sta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare