To je to što me zanima!

Vozačica Renaulta umjesto desno skrenula u rotor lijevo

U Otočcu kod sela Čovići vozačica automobila je u srijedu popodne stigla do rotora. Ušla je u rotor, no umjesto da nastavi desnom stranom ona je produžila suprotnom
Vidi originalni članak

Sjedila sam u kafiću. Vidjela sam automobil koji se zaustavio kod rotora. Vozačica je umjesto da nastavi desnom stranom ceste, produžila lijevom u suprotnom smjeru, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u srijedu popodne kod sela Čovići u blizini Otočca fotografirala prometni prekršaj.

- Sva sreća da nitko nije nailazio u trenutku kad je neodgovorna vozačica krenula u suprotni smjer kroz rotor - dodaje čitateljica.

Kazna za vožnju u suprotnom smjeru iznosi od 5 000 do 15 000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Buch0_Zagreb 14.08.2012.

    odi u autoškolu..

  • user_46331 14.07.2012.

    Evo ovoj ni znak nije pomogao, a ima jedan rotor prije ovoga na izlazu iz Otočca i često vozači skreću lijevo za Plitvice naročito oni koji misle da im niko nemože ništa. Valjda im se žuri na posao.

  • Buch0_Zagreb 12.07.2012.

    ako ispred rotora,nema znaka da je to kruzni tok (onaj plavi sa strelicama) mozete uc u njega kako ocete,onda se gleda pravilo desne strane,jer nema nigdje znaka da je to rotor znaci gleda se ko obicno raskrizje bez znakova

Komentiraj...
Vidi sve komentare