To je to što me zanima!

Vozio je traktor bez prednjeg lijevog kotača vukući prikolicu

Vozač traktora s kojeg su poskidani dijelovi vozio se glavnom ulicom u Trpinji u srijedu oko 14 sati. Za traktorom je vukao prikolicu. Skretao je u jedno od dvorišta
Vidi originalni članak

Nije se glavnom cestom vozio dugo no ipak nije ga bilo svejedno vidjeti, rekao je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 14 sati u Trpinji kraj Vukovara zaustavio svoj automobil da bi izašao snimiti traktor bez prednjeg lijevog  kotača. Vozač je nekoliko stotina metara vozio traktor s prikolicom da bi skrenuo u dvorište.

- Morao je primijetiti da mu nema kotača. Je li ga iz bilo kojeg razloga morao skinuti, ne znam, ali kotača nije bilo. Osim toga, prednji dio traktora je gol, skinuti su mu neki dijelovi - napomenuo je čitatelj. Nikakve nezgode, srećom, nije bilo. No, Zakon o sigurnosti prometa na cestama za ovakve slučajeve predviđa kaznu do 1500 do 5000. kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maradonamario 22.02.2011.

    ma budale ne vidite da seljaci cekaju pare od poticaja pa da kupi drugi kotac!!

  • rooker 06.02.2011.

    traktor ratni invalid!

  • bojan8888 04.02.2011.

    kreten neodgojeni di je sad ta policija da ga odere ko zeca sta si taj konj dozvoljava zbog takvih budala ljudi na cesti ginu kaznit ga treba da se usere i to momentalno da mu vise na pamet nepadne tako sta napravit ako uopce ima sta pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare