To je to što me zanima!

Vozio iako nije imao vozačku pa se zabio u drugi automobil

Vozač (27) Golfa do 30.12. 2011. nije smio voziti automobil zbog ranijih prekršaja. Ipak, u četvrtak oko 16 sati kraj Kukuljanova kraj Rijeke sijekao je nepregledni zavoj
Vidi originalni članak

Vozač (27) Golfa teško je ozlijeđen, a vozač (57) i suvozačica (50) u Passatu lakše pa su njih iz sušačke bolnice otpustili na kućnu njegu, potvrdila nam je riječka policija. Naime, vozač Golfa, koji ima zabranu upravljanja vozilima B kategorije do 30.12. 2011., vozio se u četvrtak oko 16 sati iz Škrljeva put Čavli. Na križanju za Kukuljanovo, u lijevom oštrom nepreglednom zavoju, naišao je na mrlju ulja, zaokrenuo se autom, te je prešao u lijevi trak i udario u Passat koji je vozio svojim trakom. 

- Poznam mladića koji je vozio Golf. On stalno divlja cestama. Oduzeli su mu i vozačku, ali on opet vozi. Ubit će nekoga - rekao nam je čitatelj 24sata koji je snimio sudar.  Policija kaže da će vozača Golfa prijaviti kazneno i prekršajno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tatamlata 03.12.2011.

    Gonzales ne blesiraj se:) . Vozac golfa je tesko ozlijedjen jer je sam izazivao sudbinu ali je ugrozio druge ljude i za to treba dodatno odgovarati bez obzira na njegove ozljede. Mislim da svakog "povratnika" na nedjela treba chipirati ili mu stavit onu narukvicu da se zna kud se krece. Ili to ili zatvor. Osim toga treba strogo kaznit svakoga ko svoje vozilo da na koristenje osobi koja nema legalno pravo voznje takvog vozila.

  • MarkolinoGonzales 29.11.2011.

    ovo tko je izjavio ja kao vozač golf 3 obraćam se čovjeku ili tipu koji je prijavio ovo na 24 sata nije istina da sam divljao po cestama i da vozim brzo a kamoli da divljam prosla vremena su to bila kada sam ja divljao po cestama a sada sam se zadnje vrijeme smirio zato ne zelim nikakva sranja da se događaju jer ja se samo kajem zbog čega sam vozio automobil bez vozačke dozvole B kategorije a za ostalo sva sreća da nije gore proslo a sve ostalo će pokriti osiguranje vozila...to je sve od mene.Komentira Vozač-Golf 3 Marko.

  • car55555 25.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare