To je to što me zanima!

Sa 80 na sat autom naletio na neoznačene betonske blokove

Na putu prema Rijeci muškarac je Renaultom izbjegao betonske blokove na cesti. Nisu bili osvjetljeni. Dionica Križišće-Šmrika zatvorena je za sav promet zbog radova
Vidi originalni članak

Vozio sam se cestom od Crikvenice prema Rijeci. Bez ikakvog znaka upozorenja pri brzini od 80 km/h naletio sam na betonske blokove na cesti. Pukom srećom uz snažno kočenje sam ih izbjegao. Radnici su trebali označiti svjetlosnim upozorenjima da je cesta zatvorena. Na cesti se vide i ostali tragovi kočenja, tako da vjerujem da ja nisam jedini koji je naletio na barikade, rekao nam je čitatelj 24sata koji je na cesti prema Rijeci fotografirao betonske blokove.

Iz Cesta - Rijeka rekli su nam da je zbog oštećenja kolnika za sav promet zatvorena cesta D523, dionica Križišće - Šmrika. Obilazak radova je preko ceste D501 Križišće - Jadranovo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nuša matanova 11.03.2012.

    Kod nas ima uvik neodgovornih, ali netko mora za greške platit, jer je ovo moglo biti i sa tragičnim završetkom.

  • mbac131 10.03.2012.

    gospodin ima pravo, usred bijela dana blokovi se ne razlikuju od ceste a kad padne noć još manje.ja znam gdje su postavljeni i znam da su opasni ali s obzirom da se još nikomu nije ništa dogodilo zašto dizati frku jer za farbanje tih blokova treba riješiti puno papira i zaposliti još najmanje dva državna službenika.

  • SKY1 09.03.2012.

    Užas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare