To je to što me zanima!

Vrtuljak prijeti djeci, odgovorni mjesecima ništa nisu učinili

Na zagrebačkom Črnomercu, pored trgovačkog centra, nalazi se potrgani vrtuljak koji predstavlja opasnost za djecu. Igralište o kojem se radi, često je puno djece
Vidi originalni članak

Na vrtuljku je potrgana jedna sajla i viri vijak koji predstavlja veliku opasnost za djecu. Vijak se nalazi na samom rubu vrtuljka na visini od oko 30, a dugačak je oko šest centimetara. Ni ja ga nisam primijetio dok se njime nije počelo igrati moje dijete od 14 mjeseci koje je pukim slučajem izbjeglo udarac glavom u vijak, objasnio nam je čitatelj 24sata.

Naime, opasnost za djecu na dječjem igralištu na Črnomercu tamo je od 1. rujna prošle godine, pa iako je čitatelj nazvao broj telefona odgovornih za održavanje koji je istaknut na tabli na igralištu, a radi se o Zrinjevcu. 

Iz Zrinjevca su čitatelju dva puta obećali hitno uklanjanje vijka, no vijak i dalje tamo stoji.

- Na tom igralištu uvijek ima djece. Neke roditelje sam upozorio jer nisu primijetili, ali bojim se da neko dijete ne strada - zabrinuto je objasnio čitatelj.

- Poslali smo kolegu, nešto je napravljeno, ali ne možemo ništa reći dok ne prođe našu proceduru - šturo su nam kazali nadležni iz Zrinjevca, podružnice Zagrebačkog holdinga odgovorne za igralište.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nuša matanova 11.03.2012.

    Što rade odgovorni ? Da li bi oni ovdje doveli svoju djecu?

  • mlatimudonjaxxx 10.03.2012.

    kad su van dica budući klošari koji ne cijene ništa a ni roditelji nisu bolji jer kad počmu trgat kući igračke dobiju degeneka a na javnim igralištima nikog ne briga šta mu ditetu jedini cilj srušiti nešto!!!

  • Čika Zvone 10.03.2012.

    Slična stvar na Bundeku. Igrališta sve više izgledaju kao zapuštena. Potrgane sprave već mjesecima stoje tako. Ne neradi se o velikim investicijama samo o održavanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare