To je to što me zanima!

Yugo je u križanju završio na krovu, vozač (84) nije ozlijeđen

Vozač je skrenuo u suprotan trak. Udario je vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Odbio se, udario vozilo iza sebe i okrenuo se na krov. Ozlijeđenih nema
Vidi originalni članak

Na križanju Selske i Krapinske ulice u Zagrebu u četvrtak nešto iza 19 sati crveni Yugo završio je na krovu. Od policije doznajemo kako je vozač (84) vozio Selskom ulicom u pravcu sjevera, no kad je došao do križanja automobilom je skrenuo u suprotan trak.

- Udario je vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Yugo se odbio, a zatim je udario u vozilo iza sebe i okrenuo se na krov - rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Vozači koji su se zatekli na križanju su se zaustavljali i pomogli preokrenuti Yugo na kotače.

Zbog sudara, na križanju je nastala manja gužva. Od policije doznajemo i još kako vozači triju automobila koji su sudjelovali u nesreći nisu ozlijeđeni. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sreckoZU 12.11.2011.

    a sta ce mu bit kad je u jugu izletijo airbag.

  • pjaser 232 11.11.2011.

    i još navuče sjedalo do volana, metne čoroskope, i piči po gasu, gledam neki dan dedu u zelenom mirafioriu, svako stajanje na zelenom valu, škripa guma, svako kretanje, škripa guma, a motor se konstantno vrti na maksimalnom broju okretaja. Bože, ako već sam nije skužio da nije za volan, zašto se za to nisu pobrinuli obitelj ili policija.

  • Mire009 11.11.2011.

    ma daj....di ce on da vozi sa 84 godine corav, gluh, usporen, nemoze ni glavu okrenit iza sebe..jos k tome sa jugicem koji nije niti za polje...treba svim tim starkeljima oduzet rozu...oni su opasnost na cesti!! ni neznaju nove zakone niti bilo kakva pravila...misle da se voze po poljskom putu jos...kad se semafori pale oni misle da su to bozicne lampice

Komentiraj...
Vidi sve komentare