To je to što me zanima!

Zadar: Muškarac krao alkohol, 'otrijeznila' ga tri policajca

Uporni, agresivni i pijani Varaždinac (21) u Zadru je trpao pelinkovce u ruksak. Vidio ga je zaštitar, kojeg je napao, a potom se potukao i s policajcima koji su ga uhitili
Vidi originalni članak

Trgovkinje su se tresle. Jedna je imala masnicu na licu, a zaštitar u civilu bio je uznemiren, rekao je naš čitatelj Bruno Weber (46) koji je fotografije snimio u ponedjeljak u Konzumu u Zadru. 

- Pitao sam što je bilo pa su mi rekli da je pijani mladić napao trgovkinje, zaštitara i policiju. Zaštitar je uspio zaključati vrata i zadržati ga do dolaska policije - rekao je naš čitatelj. 

Zaštitar ga je vidio kad je počeo trpati pelinkovce u ruksak. Sa svakog je skidao zaštitu kako bi neometano mogao izaći iz trgovine. Zaštitar u civilu mu je rekao da prestane s krađom i izvadi sav alkohol iz ruksaka, a ovaj ga je odmah udario. Nakon što ga je uspio zatvoriti u trgovinu, lopov je počeo rušiti stvari s polica i galamiti. 

Čim su policajci došli, jednog je udario nogom, a drugoga ogrebao dok ga je vezao lisičinama. Završio je u policijskoj 'trjeznionici' iza rešetaka. Poslije su mladom Varaždincu izmjerili 1,5 promila alkohola. U utorak ujutro su ga kazneno prijavili za razbojničku krađu i napad na policajce. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _l_ 26.07.2013.

    a kako bruno sve zna što se dogodilo s "varaždincem"? možda je upravo bruno bio u 1. licu u ovoj priči

  • paulich25072009 26.07.2013.

    Ovaj je neki sado-mazo frajer.. izgrebo je policajca a jbg sve je to od lošeg vina kak bi rekel Massimo :) il od pelina.

  • 1111111111111 26.07.2013.

    ništa nije bolje od jednog pelina uz hladnu pivicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare