To je to što me zanima!

Zadar: Po parkiralištu padali stupovi s kablovima za struju

Iz zadarske policije reklu su nam kako je jedan pao na ulicu, a drugi oštetio Kiju nizozemskih registracija. Vlasnik automobila može tužiti HEP i tražiti odštetu
Vidi originalni članak

Bio sam u mnoštvu turista preko puta crkve Svetog Donata u Zadru oko 22.30 sati u srijedu  kad se najednom čuo prasak! Pukla su dva rasvjetna stupa. Jedan je pao na parking, a drugi na pješačku stazu na kojoj je bilo turista kao u priči. Dobro da nitko nije ozlijeđen. Nitko nije mogao izići s parkirališta zbog kablova koji su ležali po podu, a djelatnici HEP-a došli su sat vremena nakon policije - kazao nam je čitatelj Davor Grozdek koji se našao u blizini dok su stupovi struje padali. 

Iz zadarske policije rekli su nam kako je jedan pao na ulicu, a drugi oštetio automobil marke Kia nizozemskih registracija. Policajci su obavili razgovor s vlasnikom i dali mu uvjerenje o događaju na osnovi kojega može tužiti HEP i tražiti 5000 kuna, koliko je procjenio da iznosi šteta na automobilu. Drveni stupovi su se najvjerojatnije srušili zbog dotrajalosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kriticar 323 23.08.2013.

    HEP je firma u raspadu pa i nečude ovakve stvari a čto se tiče nizozemca dok naš sud ovo riješi on bi se mogao i nastaniti u hrvatskoj.

  • NikolaKrištofić 22.08.2013.

    kad sam ja poslo nezgodu vezanu za hep, onda niste htjeli objavit...

  • Hećim 22.08.2013.

    u redu je kada policija poučava oštećene, kako da dobiju odštetu, nije u redu kada agencija za civilno zrakoplovstvo poučava strance kako na crno raditi avio prijevoz u Hrvatskoj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare