To je to što me zanima!

Zadar: Požar u blizni vojnog aerodroma zaprijetio kućama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatra je buknula među kućama, na rubu borove šume. Vatrogasci, njih 19 su uspjeli obranili kuće, te nastavili gasiti požar. Opožareno je sedam hektara šume i trave
Vidi originalni članak

Građani su u četvrtak u 14.21 sati zadarskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi dojavili da gori pokraj Babinduba, nadomak Zadra. 

Vatra je buknula među kućama, na rubu borove šume pokraj vojnoga aerodroma. Vatrogasci su obranili kuće, te nastavili gasiti požar. Na terenu je 19 vatrogasaca JVP-a Zadar sa šest vozila, a pomažu im i četiri kanadera i dva zračna traktora. Opožareno je oko sedam hektara borove šume, trave i niskog raslinja.

Helikopteri na požarištu u Lici: Gori rubni dio sjevernog Velebita

Na rubnome dijelu Parka prirode Sjeverni Velebit u srijedu oko 16 sati Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a primilo je poziv za pomoć u gašenju požara pokraj Pazariškog Bakovca nedaleko od Kosinja.

U srijedu su požar su gasila 23 vatrogasca s pet vatrogasnih vozila, a na teren je upućen i helikopter.

Danas u gašenju požara koji je zahvatio nisko raslinje, travu i bukovu šumu sudjeluju dva helikoptera, državne intervencijske postrojbe Zadar i Split te županijske vatrogasne snage s ukupno 35 vatrogasaca, izvijestili su iz DUZS-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • warg0d213 23.08.2012.

    Odlican snimak

  • LEBRON_JAMES_ZD 23.08.2012.

    svaka cast za video kolegama :)

  • Markoo1995 23.08.2012.

    :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare