To je to što me zanima!

Zagreb: Autom namjerno ušao u krivi smjer u Vukovarskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač auta jasno je u srijedu oko 14 sati vidio da skreće u krivi smjer, ali to ga nije omelo da se ne odveze do sljedećeg semafora. Policija nije imala dojavu o tomu
Vidi originalni članak

Znam da ima svakakvih ljudi, ali nekima zbilja treba zabraniti vožnju autom ili bilo kojim drugim prometnim sredstvom. Pa kako je taj uopće mogao proći psihološki test, ogorčen je čitatelj koji je u srijedu oko 14 sati na Vukovarskoj u Zagrebu snimio vozača kako namjerno ulazi u krivi smjer i ide dalje. 

- Blendao sam, trubio, usporio sam. Nije uopće reagirao. Prošao je pokraj mene najnormalnije i otišao prema semaforima otkud sam ja dolazio. Vidio sam ga u retrovizoru, ali se nisam htio okretati da ni ja ne budem kao on, da ne skrivim kakvu nesreću - rekao je čitatelj. Kuda je ovaj čovjek koji je skrenuo s parkirališta Plive išao, ne zna nitko. Ni policija nije dobila dojavu o "fantomu" u suprotnom smjeru. 

- Valjda nije shvatio što je napravio. Nadam se da nitko nije stradao - rekao je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • jedandecko1405 28.02.2014.

    ahahahhaha koja legenda

  • stjepan19688 28.02.2014.

    sto ga ja nisam sreo indirektno bi se zaletio u njega,,ala ljepe odstete neka tenkre placa

  • bebi55 28.02.2014.

    Koliki je honorar za ovu predstavu i snimku - kaže se u tekstu da je vozač namjerno ušao u krivi smjer, gluposti, dosta mi je tih nariktaljki. Ako se to stvarno dogodilo onda napišite tko je taj vozač koji je namjerno ušao u krivi smjer i da li je uhvaćen i prikraćen za koju tisućicu kunića a da je Vukovarska prazna u poslijepodnevnim satima - tko bi to mogao povjerovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare