To je to što me zanima!

Zagreb: Cisternom Čistoće pokupio osam parkiranih auta

Osim auta, vozač je oštetio i stup javne rasvjete. Nije bio pijan no nije želio ići u bolnicu s liječnicima Hitne pomoći. Policija će ga prekršajno prijaviti zbog nesreće
Vidi originalni članak

Pokupio je osam auta. Vozaču je valjda pozlilo, izgubio je svijest dok je vozio Čistoćin kamion i pokupio je parkirana auta. Neki su jako oštećeni, rekao nam je jedan od čitatelja koji je u subotu oko 8.30 na Svetom Duhu kod kućnog broja 172 u Zagrebu snimio fotografije. 

Prema podacima policije, vozač nije pio lakohol,  izgubio je nadzor nad vozilom, te je oštetio osam parkiranih automobila i stup javne rasvjete. No u zagrebačkoj policiji kažu da je vozač odbio odlazak u bolnicu s liječnicima Hitne pomoći. 

Drugi čitatelj kaže da je Hitna pomoć stigla vrlo brzo, pregledali su vozača. 

- Nije bio pijan, nije se tako činilo. Koliko sam vidio, puhao je alkotest dok su došli policajci. No nije želio ići u bolnicu - rekao je čitatelj.  

- Meni je zakačio samo zadnja vrata auta, tu stranu, tako da nisam prošao loše kao drugi. Osiguranje će isplatiti štetu, vjerojatno, ali trebat će vremena - kaže nam treći čitatelj. Policija će vozača prekršajno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mjm 06.05.2012.

    Ma ništa nije bitno samo to da je policija podigla prijavu

  • drug Tito_1 05.05.2012.

    Ovaj nesretnik će dobiti veću kaznu od druga potpredsjednika Čačića koji je na cestu ubio dvoje ljudi!

  • jadro73 05.05.2012.

    "pokupio je parkirana auta." ________________________________________________________ Nemam niš protiv Bosanaca,muž mi je bosanski Hrvat,ali ovo su još uvijek HRVATSKE novine i automobil je muškog roda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare