To je to što me zanima!

I Zagreb dobio 'slapove': Pukla je cijev i poplavila glavni trg

Zbog curenja i pritiska vode na par mjesta ulegnula se cesta. Bakačevu su zatvorili za promet. Na terenu su dežurne službe koje će morati sanirati i uništenu cestu
Vidi originalni članak

Šetao sam pse i oko 15 minuta prije pola noći naišao sam na bujicu vode u Bakačevoj. Slapovi su se spuštali do Manduševca na Trgu. Bilo je najmanje 15 centimetara duboka voda koja se slijevala do Gradske kavane - rekao nam je Mario Osrečak, čitatelj koji je u noći na srijedu u središtu Zagreba snimio bujicu vode.  Taksisti koji su na obližnjem stajalištu zatvorili su iz predostrožnosti promet, upozoravajući vozače da je Bakačeva sva pod vodom. Pozvali su policiju i Vodovod i odvodnju. 

- Koliko sam vidio vodovodna cijev pukla je na više mjesta. Nakon pola sata sam otišao a u međuvremenu su došli policija i djelatnici za Hitne intervencije zagrebačkog vodovoda - kaže Mario.  Na teren su izašli i službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

-  Zbog curenja i pritiska vode na par mjesta ulegnula se cesta. Bakačeva je zatvorena za promet. Na terenu su izašli dežurni službenici Ureda  za upravljanje u hitnim situacijama. Trenutno su na terenu ekipe Zagrebačkog holdinga, podružnice Vodovod i odvodnja koji saniraju puknuće - priopćili su iz Ureda. Nakon što saniraju cijev, morat će popraviti i cestu.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Aranka 17.10.2012.

    ma samo peru ulice...to je nov način

  • Ljuta ptičica 17.10.2012.

    Auuuuuuuu sad bumo dobili svi veči račun za vodu :-P

  • AntonTrdić 17.10.2012.

    bandićevi slapovi ... sad još samo fale ovi iz hep-a da naprave branu i počnu naplaćivati proizvodnju struje ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare