To je to što me zanima!

Zagreb: Vatrogasci su ugasili zapaljeni divlji deponij uz Dioki

Dioki nije bio ugrožen, nema štete, jer gorjelo je samo divlje odlagalište otpada uz tu tvrtku, rekli su nam u nedjelju zagrebački profesionalni vatrogasci. Požar su ugasili
Vidi originalni članak

Dimilo je tako jako da je izgledalo kao da gori u Diokiju. Uvjeren sam da je ondje gorjelo, rekao nam je Renato K. On je u nedjelju oko 11.30 snimio gusti crni dim u Zagrebu pokraj Diokija. Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba potvrdili su požar, ali vatra nije gorjela u Diokiju. 

- Zapalilo se divlje odlagalište otpada pokraj Diokija. Na terenu su bila dva vozila vatrogasaca. Ugasili su požar a požarište je pod nadzorom - rekli su. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • otilliaOS33 14.10.2014.

    gorjelo je samo divlje odlagalište? a u dimu nema otrovnih tvari? pogotovo što se na takvom divljem odlagalištu nalazi svašta.

  • FilipBakran 13.10.2014.

    od profesionalaca je došla postrojba Dioki-a i JVP Dubrava. Ostali su bili vatrogasci iz dvd-a. bilo ih je ako se ne varam oko 25. (DVD Sesvete sa cisternom i navalnim, Moravče sa cisternom, Dubrava sa Mazdom, Lužan sa cisternom, Sesvetski Kraljevec sa cisternom..... ne mogu se više sjetit....) :D

  • petra1105 12.10.2014.

    jesu javni vatrogasci ili profesionalni? pogubih se u clanku :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare