To je to što me zanima!

Zagreb: Vozač auta ušao je u krivi smjer i udario u autobus

Autobus i auto sudarili su se u Ulici Hrvatske bratske zajednice u utorak oko 13 sati. Navodno je vozač automobila skrenuo iz Vukovarske ulice u suprotni smjer
Vidi originalni članak

Kod Nacionalne knjižnice u Zagrebu u utorak oko 13 sati sudarili su se Volkswagen Polo i autobus. Vozač auta ušao je u krivi smjer i razbio svoj auto, kao i desni branik autobusu.

- Prošla sam kod knjižnice oko 13.45 sati. Vidjela sam da razbijeni auto stoji u suprotnom smjeru kod autobusa. Drugi vozači su komentirali da je mladi vozač ušao u krivi smjer. Vjerojatno je došao iz smjera Vukovarske - kazala nam je čitateljica koja je fotografirala nesreću.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su se sudarili autobus i automobil. U nezgodi je oštećen još jedan automobil. Nitko nije ozlijeđen. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • explozivni1980 08.04.2014.

    Još jedna neprovjerena informacija na portalu 24 sata, NAJBOLJEM portalu u Hrvatskoj! Kakvi li su onda ostali!? Pročitajte komentar moga sumještanina (rakitje) i članak koji je dojavila neka ženska pa pokušajte uključiti logiku uz pomoć slike!

  • rakitje 08.04.2014.

    Totalno krivo, vidio sam sve pa mogu komentirati. Polo je namjeravao skrenuti desno u uličicu iz srednje trake bez da je uopće pogledao ima li koga u desnoj traci. Autobus nije stigao zakočiti i nakon što je velikom brzinom udario Pola u desnu stranu, Polo se zarotirao za 180 stupnjeva, a autobus je od siline udarca udario i Fiat Doblo koji je čekao da se uključi na Aveniju HBZ i koji se vidi na slici s desne strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare