To je to što me zanima!

Zagreb: Zapeo kamionom za tramvajske žice i potrgao ih

Na Savskoj cesti u Zagrebu oko 20.30 sati nastala je gužva u prometu. Vozač kamiona zapeo je za tramvajske žice i potrgao ih. Tramvaji voze preusmjereno
Vidi originalni članak

Vozač kamiona zapeo je u utorak oko 20.30 sati na Savskoj cesti u Zagrebu za tramvajske žice i potrgao ih. Iz ZET-a su kazali kako tramvaji linije 4,  9, 12, 13, 14 i 17  prometuju preusmjereno.

'Četvorka' i 'sedamnaestica' voze Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara, Autobusni kolodvor, Branimirovom do Draškovićeve te dalje svojim trasama. 

'Devetka' vozi  Borongaj - Glavni kolodvor, Jukićevom do Zapadnog kolodvora a 'dvanaestica' Ljubljanica, Savska cesta, Ulica grada Vukovara, Autobusni kolodvor, Branimirova; Draškovićeva na svoju trasu.

Sa Žitnjaka tramvaj linije 13 ide Ulicom grada Vukovara na Savski most dok tramvaj linije 14 vozi Savskom cestom, te Tratinskom do  Ljubljanice.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • branimir smb 05.03.2014.

    pa da dogada se zato ako vozac nije iz zagreba i trazi neku firmu a u gradu je samo urava firme a skladiste negdje van zagreba uopce nije cudno da se desi takva glupost

  • imam svoj komentar 04.03.2014.

    da je ispumpao gume možda bi i prošao??!

  • 04.03.2014.

    Šleper 4m visine

Komentiraj...
Vidi sve komentare