To je to što me zanima!

Zagreb: Zbog prebrze vožnje i alkohola autom se zabio u stablo

U srijedu oko 7 sati na zagrebačkom Bundeku pijani vozač nije primjetio zavoj te je udario u drvo. U autu su još bile tri osobe i svi su prošli s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Vozio sam bicikl i vidio hitnu pomoć i policiju. Približio sam se i uočio skroz uništeni auto. Bio sam uvjeren da su putnici teško ozlijeđeni, ali na svu sreću, prošli su samo s lakšim ozliedama - rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak  ujutro snimo nesreću na zagrebačkom Bundeku.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da je vozač K.B. (30) imao 1,30 promila u krvi. Zbog neprilagođene vožnje nije primjetio zavoj i zabio se u drvo. U autu su bila još tri čovjeka, a od toga su dvojica lakše ozlijeđeni te su ih prevezli u KBC Zagreb. Vozač i suvozač su neozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • corcoran 15.08.2012.

    Oli se na Bundeku voze utrke,jutarnji trening na stazi, proširiti,produžiti,drva saseći i neće biti problema,predložiti Bandiću.

  • Ivica Kičmanović 15.08.2012.

    koje bezobrazno drvo... ide pretrčavat cestu, a ne gleda da li nailazi auto... cccc

  • gdejepecat 15.08.2012.

    Idiot! Pa koliko je morao vozit da ovako razbije auto na toj uskoj cesti na Bundeku?! Dobro da nije pokupio kakvog pješaka, biciklistu, cucka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare