To je to što me zanima!

Zagreb: Zmija od metar i pol uplašila policajce i prolaznika

Zmiju su do dolaska volontera čuvala dva policajca. Prema riječima čitatelja Zorana, nije im bilo svejedno jer nisu znali da li je zmija od metar i pol otrovnica ili ne
Vidi originalni članak

Nisam znao je li zmija otrovnica, a bila je povelika, opisuje prizor čitatelj 24sata Zoran Pavlov. U četvrtak iza 18 sati došao je u trgovinu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu  i vidio zmiju na parkiralištu. Kraj nje stajala su dva policajca kako zmija ne bi pobjegla do dolaska volontera iz Dumovca koji su je trebali zbrinuti.

- Metar i pol ima zmija. Kako se ne bih prepao? Ni policajcima koji su je čuvali nije bilo svejedno  - rekao nam je iskreno Zoran. 

Profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu dr. Zoran Tadić kaže da se radi o bjelici. Ta zmija nije otrovna, a hrani se malim glodavcima. Zaštićena je i ljudi je ne smiju ubijati.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • el bandi 03.10.2011.

    pa to se vidi iz aviona da zmija nije otrovna..

  • TempleCapronca 01.10.2011.

    prekrasan primjerak eskulapove bjelice ,za neznalice hehehehe

  • lisica_6 30.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare