To je to što me zanima!

Gorjelo ulje na štednjaku pa planuli krov i zadnji kat kuće

Stanari su neko vrijeme sami pokušavali ugasiti požar, ali bilo je prekasno. Napa je povukla vatru u instalacije te je planuo krov i vatra se proširila na kat ispod
Vidi originalni članak

Gorjeli su zadnji kat i krov. Sve je planulo iznenada, ispričao je čitatelj A. M. (18). Poslao je fotografije susjedove trokatnice na Viškovu pokraj Rijeke, koja je planula u petak prije 19 sati. 

- Dobrovoljno vatrogasno društvo udaljeno je samo pet minuta, ali vatrogasci su stigli tek za 40 minuta jer su išli iz grada - tvrdi čitatelj. Rekao je kako u kući žive četiri obitelji te da je vlasnik za vrijeme požara bijesno i nervozno kružio oko vatrogasaca, jer nije mogao ništa učiniti. Riječki vatrogasci kažu kako nisu kasnili.

- Dojavu smo dobili u 18.51, a tamo smo stigli u 19.06. - rekao nam je zapovjednik riječkih vatrogasaca. Navodno se stanarima na zadnjem katu zapalilo ulje na štednjaku. Napa je povukla vatru te se kroz instalacije zapalilo potkrovlje, a nakon toga se požar opet proširio stanom na vrhu zgarde. 

- Vlasnik stana je neko vrijeme sam pokušavao ugasiti požar te je zbog toga tek kasnije pozvao vatrogasce - ustvrdio je zapovjednik vatrogasaca. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare