To je to što me zanima!

Zavezala psa za uzicu te ga šetala kroz prozor automobila

Vozačica Opel Corse izvela je zlatnog retrivera u šetnju. Jednom rukom vozila je automobil, a drugom držala uzicu. Pas je cijelim putem cvilio i odupirao se vozačici
Vidi originalni članak

Išao sam s prijateljicom iz škole i nisam mogao vjerovati što sam vidio. Žena je šetala psa tako što je vozila auto 20 na sat. Jednom rukom držala je volan, a drugom uzicu za koju je bio zavezan jadan pas, rekao nam je čitatelj koji je prije nekoliko dana u Osječkoj ulici u Dugom Selu oko 15 sati fotografirao šetnju.

- Napravila je cijeli krug s autom. Jadnog psa šetala je dvadeset minuta. Cijelim putem je cvilio. Drugi vozači koji su joj dolazili u susret su joj trubili i svašta dobacivali, no nije se dala omesti te je nastavila šetati psa. Ne mogu vjerovati da postoje ovakvi ljudi koji ovako muče životinje. Zar su toliko lijeni malo se prošetati ? - pita se čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MilenaMaricic 17.04.2012.

    Ovako se ne vidi tablica na autu, ali bih molila osobu koja je slikala i vidjela automobil da ostavi poruku koja marka automobila i ako je vidio registraciju. Hvala.

  • Neno1980 17.04.2012.

    šetnju psa pomoću bicikla kako bi se održavala kondicija i zdravlje psa razumijem, ali korištenje auta u te svrhe je monstruozno i vraća nas u srednji vijek kada se zarobljenike vezalo za konje ( pa opleti dok držiš tempo je šetnja a poslije mučenje)

  • tino1 17.04.2012.

    pa neka se živottinja malo istrči znam da je glupo ovo ali recimo ja volim sa svojim otiči s biciklom zapravo prije svega paše i njemu nesmijem ni bicikl dotaknut odma dotrči do njega a vijerujte vozim i više od 20 kmh i više od 20 min sad če biti kritika ali kolke ljude vidim da se voze po zagrebu s bicikllom i pas je uz njega a ta ulica u dugom selu nije prometna a što se tiče dugog sela s autom ga prođeš za 10 min ako se voziš 20 na sat mislim kome se ovo mulja vukla psa 20 min po ulici u dugom selu za 20 min dođeš do sesveta hahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare