To je to što me zanima!

Zbog kvara na mreži putnici HŽ-a kasnili su i do četiri sata

Mreža na dionici Deanovec- Ivanić Grad - Prečec pokvarila se u 4.28. Putnicima kondukteri nisu mogli reći što se događa. Neki su čekali autobuse dva sata...
Vidi originalni članak

Prvo smo stali u Novoselcu. Čekali smo sat vremena. Potom smo se dovezli do Deanovca. I ondje smo čekali sat vremena dok nisu poslali autobuse da nas prevezu u Zagreb. Cijelo vrijeme nitko nam od konduktera nije rekao što se zbiva. Od radnika na kolodvoru doznali smo da je otišla mreža, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak snimio fotografije. Kasnio je na kolokvij na fakultetu.

- Neki su ljudi toliko kasnili na posao da su se vratili doma. Put je trajao i do četiri sata nekim putnicima - rekao je čitatelj. U Hrvatskim željeznicama pojasnili su razlog zastoja.

- U ponedljeak u 4.28 došlo je do kvara kontaktne mreže na dionici pruge Deanovec – Ivanić Grad – Prečec.  Putnike smo na dionici Deanovec – Dugo Selo prevozili autobusima, a od 07.03, kad je pruga otvorena za dizel vuču, pojedini vlakovi su se spajali i prevlačili dizel vučom. Međunarodni vlakovi vozili su pomoćnim putem, preko Siska. U 10.25 pruga Ivanić Grad – Prečec zatvorena za sav promet vlakova do 12.41. Tada su radnici otklonili kvar - navode u Hrvatskim željeznicama koje se ispričavaju putnicima zbog kašnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • phanas 05.04.2011.

    mogli su počekat onda još 20 sati, pa bi jednom stigli i na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare