To je to što me zanima!

Gorski kotar: Zimski uvjeti na autocesti A6 zbog snijega

Snijeg je počeo padati u subotu prijepodne. Čitatelji su snimili fotografije u Gorskom kotaru, a HAK je objavio da za ceste u Gorskom kotaru vrijede zimski uvjeti...
Vidi originalni članak

Bilo ga je puno. Snijeg je počeo padati u subotu ujutro. Mi smo krenuli na put oko 11 sati. Kraj Delnica ralice su išle u suprotnom smjeru i čistile autocestu, ali je naš trak bio pod snijegom. No moglo se voziti,  rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije snijega u Gorskom kotaru u subotu. Stigli su u Opatiju pa nisu znali kakvi su uvjeti na cesti. 

No Hrvatski autoklub upozorava vozače na zimske uvjete na cestama. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, kao i na cestama u Gorskom kotaru. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dazoh 22.02.2014.

    Autor neka još jednom pročita tekst koji je napisao i objasni rečenicu "Stigli su u Opatiju pa nisu znali kakvi su uvjeti na cesti."

  • Timmy2 22.02.2014.

    Gorani se skližu po snijegu,dok ja u Slavoniji po blatu.Tri puta sam se poskliznula u dvorištu.Ništa mi se ne bi dogodilo jer je tlo mekano.

  • rimad001 22.02.2014.

    bolje da je kod mene u vž toplicama pao snjeg nego da ubitačna kišurina,,u 3 pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare