To je to što me zanima!

Žena pala preko turista koji je ležao na rivi, slomila je nogu

Na splitskoj rivi žena je u petak ujutro pala preko nogu turista koji su ležali naokolo. Prvi joj je u pomoć priskočio konobar Boško. Stavljao joj je hladne obloge po vratu
Vidi originalni članak

Konobar Boško Bijuković (28) olakšao je bolni trenutak starijoj Splićanki koja je u petak ujutro pala na splitskoj rivi te slomila nogu. Gospođa se saplela preko nogu turista koji su ležali naokolo. Nezgodno je pala, a prvi joj je u pomoć pristigao Boško. Pokušao ju je što udobnije smjestiti do dolaska Hitne pomoći te joj ponudio limunadu da se malo osvježi. 

- Ma nije to ništa posebno, svatko bi tako postupio. Gospođa inače slabije vidi, ona je tu naš stalni gost. Bio je to gadan prijelom, ona se tresla od šoka, prepala se. Sjedio sam kraj nje i razgovarao s njom do dolaska Hitne pomoći, stavljao joj hladne obloge po vratu. Nismo je htjeli dirati već smo joj samo stavili pod glavu jastuk da joj bude malo lakše – kazao nam je Boško.  

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 17.07.2013.

    Previše je turista svuda. Ova zemlja nema kapaciteta za toliko ljudi u sezoni. Jedino što od njih imamo su gužve i problemi.

  • rori 15.07.2013.

    ležarina se plaća, mogo je ležat na plaži, a ne na rivi, e svašta, a svašta i naša policija dozvoli

  • Stella81 14.07.2013.

    pa ti turisti, sunce im njihovo...dođu na naš jadran na godišnji, i onda na rivi leže naokolo...pa kako ih nije sram...

Komentiraj...
Vidi sve komentare