To je to što me zanima!

Zvala je policiju: Ozlijedila se u busu jer je vozač naglo kočio

Glasnogovornik ZET-a kaže da je vozač, ispred kojeg je izletio automobil, morao brzo reagirati i naglo kočiti kako bi spriječio još veću štetu i posljedice za putnike
Vidi originalni članak

Vozač je naglo zakočio i baka je zbog trzaja udarila glavom. Raskrvarila je arkadu i u znak protesta odbila izaći iz busa prije nego dođe policija. Svi su putnici morali prijeći u novi autobus, kojeg su iz ZET-a organizirali zbog toga. U međuvremenu sam morala dalje, ali gospođa je ostala čekati policajce - opisuje čitateljica koja je stariju ženu, ozlijeđenu prilikom vožnje u tramvaju fotografirala u petak oko 14 sati na zagrebačkom Črnomercu

Radi se o autobusnoj liniji 130 Borčec.

Glasnogovornik Zagrebačkog tramvaja Tomislav Jurić kaže da prema internom protokolu vozač u takvim situacijama mora dojaviti Prometnom centru, Policiji i Hitnoj, kako je ovaj i učinio. Navedene su službe zatim preuzele slučaj zbog kojeg se Jurić, u ime ZET-a, ispričao, dodajući da su prometu nepredvidive situacije svakodnevne.

- Vozač je naglo zakočio zbog automobila koji je izletio pred njega i time spriječio veću štetu i posljedice. Nažalost, automobili i pješaci podcjenjuju vozila javnog prijevoza. Zato apeliramo na oprez kako bismo izbjegli ovakve nagle reakcije. Ljepše vrijeme je još opasnije zbog većeg broja motociklista, rolera i pješaka, osobito onih sa slušalicama u ušima.

Policija obavlja očevid nakon čega će se znati što će dalje u ovom slučaju, dodaje Jurić. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tea90_1 21.04.2014.

    napokon da je neko odlucio stati na kraj tim zetovcima...svaka cast baka! :)

  • 09.04.2014.

    Ništa od odštete!

  • višnja- 08.04.2014.

    To se dogodilo na početnoj stanici, 3 minute prije nego što je bus trebao krenuti, vozač je namjerno naglo krenuo i stao. Nije prvi put a gospođa je sama inzistirala da se zove policija i hitna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare