To je to što me zanima!

Riješi test! 7 od 10 ljudi ima candidu!

Patite od kroničnog umora, alergije, oslabljenog imunološkog sustava, slabog libida, promjene raspoloženja, slabe koncentracije, Kronove bolest?
Vidi originalni članak

Jeste li se zapitali što je uzrok svemu tome?

ZA SVE MOŽE BITI KRIVA CANDIDA!

Candida je kvaščeva gljivica koja je normalno prisutna na koži i probavnom traktu svakog organizma. Kada se količina naših korisnih mikroorganizama smanji, candida se prekomjerno razmnožava i tada nastaju brojni problemi. Simptomi po kojoj je možete prepoznati su:

Kronični umor i nedostatak energije  

Pospanost i iscrpljenost  

Ispadanje kose,

Probavne smetnje

Hladne ruke i noge  

Glavobolje

Problemi sa štitnjačom

Pad libida i bolni spolni odnosi  

Problemi s koncentracijom,

Problemi s kožom

TESTIRATI SE MOŽEMO SAMI!

Jeste li znali da 70% populacije pati od simptoma candide? Ako vas interesira što su uzroci vaših infekcija i lošeg raspoloženja, pokušajte ih točno locirati. Stoga pokušajte napraviti jednostavan online test koji će pokazati kakva je vjerojatnoća da se candida prekomjerno razmnožila u vašem tijelu, te da li je uzrok vaših zdravstvenih problema.

KLIKNITE OVDJE i riješite test >>

DIJETA PROTIV CANDIDE I NAMIRNICE KOJE POMAŽU

Dijetom možemo doprinijeti poboljšanju zdravlja i zaustaviti razmnožavanje candide. Međutim, ako problem rješavamo u cijelosti i kombiniramo dijetu s prirodnim proizvodima, rezultati mogu biti vidljivi već u mjesec dana.

U svakom slučaju, najprije je potrebno utvrditi da li su vaši simptomi uzrok prekomjerne raširenosti candide, zato Riješite test o simptomima candide sada >>

Idi na 24sata