To je to što me zanima!

Robna kuća Ambienta - rasprodaja i popusti do 50%

U Robnoj kući Ambienta Zagreb u tijeku su brojne akcije i atraktivni popusti do čak 50%. Posebne ponude u Elipsu, ABC interijeru, Spin Valis-u, Meblu i Sagovima Zagreb
Vidi originalni članak

Robna kuća Ambienta promovira svoj koncept uređenja doma u Avenue Mallu. Posjetite promo punkt Ambiente u Avenue Mallu, razgledajte naš asortiman,s promo letkom ostvarite popuste 15% na Miotto program u Meblu, 25% popust na gotovinsko plaćanje u ABC interijeru i brojne druge pogodnosti i popuste u robnoj kući Ambienta.

Jedinstvena Robna kuća AMBIENTA nalazi se u Sigetu, ugao Avenije Dubrovnik 14 i Resselove 2, pored Avenue Malla. Koncept robne kuće pruža mogućnost opreme doma u cjelosti. Namještaj, dekorativne tkanine i tapete u ponudi su Mebla, sanitarije,keramika i kupaonska oprema u ponudi ABC interijera, stilski i moderni namještaj ima Spin Valis, multimedija ponudu, kućanske aparate i bijelu tehnika osigurava Elipso, a tepihe i podne obloge Sagovi Zagreb. 

Na raspolaganju su i stručni suradnici i savjetnici za uređenje interijera koji će izraditi projekt uređenja interijera i optimalno iskoristiti prostor, a uz rasporodaje i akcijske popuste do 50% kvalitetan asortiman za uređenje doma nikada nije bio dostupniji. 


Posjetite nas – Robna kuća Ambienta  nalazi se u Sigetu, ugao Avenije Dubrovnik 14 i Resselove 2, pored Avenue Malla u Zagrebu, od ponedjeljka do subote, i uredite svoj dom iz snova!

Idi na 24sata