To je to što me zanima!

Rocksmith 2014: Najbrži način da naučite svirati gitaru

Priključite se više od milijun zadovoljnih gitarista i naučite svirati uz nagrađivani Rocksmith i legendarnu Les Paul gitaru. Komplet naručite na mondo.hr!
Vidi originalni članak

Rocksmith 2014 verzija igre napravljena je kako bi vas što bolje naučila osnovne elemente sviranja električne gitare, a u kompletu dobivate pravu gitaru!

Rocksmith postaje vaš osobni instruktor gitare koji pomno nadgleda vaš napredak, prilagođava težinu vašoj razini sviranja te polako ubacuje više nota i fraza sve dok svoju omiljenu pjesmu ne odsvirate notu za notom. Od samog početka na legendarnoj Les Paul gitari učit ćete svirati vječne hitove: od  metala, klasičnog rocka sve do drugih popularnih žanrova. Prema provedenim ispitivanjima, čak 95% korisnika znatno je unaprijedilo vještinu sviranja gitare

Komplet sadrži:

- Rocksmith 2014 Edition igru
- Epiphone Les Paul Junior Rocksmith pravu električnu gitaru
- Rocksmith Real Tone kabel za povezivanje bilo koje električne gitare i PC-a/PS3 konzole
- 6 eksluzivnih pjesama

Zabavno učenje sviranja gitare

Rocksmith čini učenje gitare zabavnim jer je kreiran od strane Ubisofta – jednog od najvećih svjetskih izdavača video igri. Ugrađeni bodovni sustav, zadani ciljevi i mini igre ubijaju monotonost neprestanog ponavljanja istih fraza. Rocksmith vas uči tako brzo upravo zbog toga što je istovremeno zabavan i interaktivan.

Vlastita Les Paul gitara

Svi gitaristi dobro pamte svoju prvu gitaru, a uz ovaj komplet vaša prva bit će ujedno i najprodavaniji Epiphonov model – Les Paul Junior. Gitara je 1954. godine bila namijenjena početnicima, no s vremenom je postala legendarni instrument. Na svojim na koncertima koristili su je: Keith Richards iz Rolling Stonesa, Leslie West iz Mountaina, Paul Westerberg iz Replacementsa te John Lennon iz Beatlesa, koji je ovu gitaru obožavao zbog njene manje težine, bogatog zvuka i tijela od mahagonija.

Kupovinom ovog kompleta dobivate 6 ekskluzivnih pjesama:

- Chicago – 25 Or 6 To 4
- Albert King – The Sky Is Crying
- The Hives – Hate To Say I Told You So
- The Lumineers – Ho Hey
- Them Crooked Vultures – Mind Eraser, No Chaser
- Queens of the Stone Age – My God Is The Sun

Također možete ukopčati bilo koju električnu gitaru i postati jedan od preko milijun ljudi koji su naučili svirati gitaru pomoću nagrađivane Rocksmith metode.

Naručite na Mondu!

Na Mondu naručite Rocksmith 2014 i Epiphone Les Paul gitaru za PC i PS3 po cijeni od 1.349,00 kn i otkrijte rock zvijezdu koja se krije u vama!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.


Idi na 24sata