To je to što me zanima!

Rođendanska zabava - live kuhinje, slastice i veliki popusti

Mercator centri u Vukovarskoj i Zagrebačkoj u subotu 22. rujna obilovat će zabavom, brojnim popustima i kulinarskim užicima.
Vidi originalni članak

Mercator centri u Vukovarskoj i Zagrebačkoj u subotu 22. rujna obilovat će zabavom, brojnim popustima i kulinarskim užicima. Mario Valentić predvodit će tim BIO kuhinje, dok će „Mercatorovci“ spremati morska i kontinentalna jela. Najmlađima na poklon bogat zabavni program, slatkiši i cjelodnevni nastup Joze Boze – najtraženijeg hrvatskog mađioničara.

Dvije live kuhinje, veliki popusti, cool torbe, torte i  palačinke, dvostruki Pika bodovi i 10%popusta za Pika korisnike te mnoštvo zabave za najmlađe kao i nastup sjajnog Joze Boze tek su dio subotnjeg rođendanskog programa Mercatora u Vukovarskoj i Zagrebačkoj.  

U subotu 22. rujna 2012. od 10 do 19 sati održat će se velika rođendanska fešta Mercatora u Zagrebu za koju se pripremaju brojna događanja i puno dobre zabave.

Poznati zagovornik zdravog života Mario Valentić bit će domaćin tima BIO kuhinje u Mercatoru. Uz  Marijev pokoji savjet za vitku liniju te preporuke o zdravoj ishrani, posjetitelji BIO kuhinje moći će uživati u finim vegetarijanskim specijalitetima, a ponuda eko brandova Organica i Annapurna tom prilikom bit će povoljniji čak 20 posto. Uz tim Bio kuhara za sve koji žele probati jela od crvene riže i tofua, tim Mercatorovih kuhara pripremat će jela od tjestenine s kozicama te šunkom i sirom u umaku od finog vrhnja koristeći birane proizvode robne marke. Da rođendan bude još slađi dvije kuharice spremat će šarene palačinke, dok će u 12 sati sve razveseliti i slavljenička torta. Jozo Bozo, hrvatski mađioničar koji je nastupao i za predsjednika SAD-a u Bijeloj kući i veseli Kalun Balonko dio su garancije za zabavu najmlađih uz besplatno crtanje portreta, facepainting i tatoo, a posebna „teta hostesa“ za to će vrijeme dijeliti slatkiše klincima i klincezama.  Posjetitelje će zabavljati i nastup plesne skupine „Step by step“ koji su osvojili brojne medalje na svjetskim natjecanjima, a rođendanskoj zabavi pridružit će se i Klaunovi doktori. 

I u Mercator centru na Zagrebačkoj aveniji zabave i slastica neće nedostajati; od veselih voćnih kupova i  rođendanske torte, Eko tim na čelu s Mariom Valentićem u popodnevnim satima od 17 do 19 sati pripremat će i posebne zdrave shakove za smanjenje kolesterola i vitku liniju. 

Rođendanskoj proslavi odazvale su se i trgovine unutar centara pa će tako u prodavaonicama Modiane   u kojima se prodaju poznati svjetski brandovi poput Sisleya, Playlifea, Tommy Hilfigera, Bandolere, Missonija, Betty Barclay, tijekom subote biti aktualan popust i do 50% na drugi kupljeni proizvod. Također, u Mercator trgovinama Intersport i Modiani za svaku kupnju će se ostvarivati dvostruki Pika bodovi, a slavlju su se pridružili i svi drugi partneri u centrima koji će sudjelovati sa popustima i do 50 posto.

Kupci će imati priliku prolaziti kroz Sretna vrata i osvajati poklone, darovat će se dvostruki PIKA bodovi za još veće popuste i poklanjati uvijek tražene Mercatorove shopping torbe za svaku kupnju iznad 200 kuna.

Idi na 24sata