To je to što me zanima!

RRiF studij - Samo je stručnost prava karta za budućnost!

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se 180 ECTS bodova i stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije
Vidi originalni članak

Unatoč uvjetima visoke nezaposlenosti računovodstveni i financijski stručnjaci  brzo pronalaze zaposlenje. 

Potrebu za ovim kadrovima imaju ne samo velike korporacije, banke, osiguravajuća društva već i veliki broj malih i srednjih poduzetnika, te ustanove. Najnovija istraživanja ukazuju na činjenicu kako Europska unija osim liječnika i medicinskih sestara – traži upravo računovođe! Ali uspjet će samo oni najbolji – oni u čije znanje poslodavci neće trebati  dodatno ulagati već na samom početku zaposlenja. Oni koji će znati primijeniti stečena znanja i najnovije propise u poslovnoj praksi . A upravo je to  prednost  prvostupnika RRiF Visoke škole!  Jer je RRiF Visoka škola za financijski menadžment jedna od rijetkih visokih škola koja provodi  stručni studij  usmjeren ka  obrazovanju stručnjaka s područja računovodstva i poreza.

Tijekom studija studenti stječu znanja, vještine i kompetencije koje ih pripremaju za rad i koje će biti glavni čimbenik njihovog daljnjeg napredovanja. Studenti su u mogućnosti putem programa studentske razmjene steći iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju na inozemnom visokom učilištu – partneru RRiF Visoke škole.

Najuspješnijim studentima prve godine dodjeljuju se studentske stipendije za drugu godinu studija, a najbolji student druge godine nagrađuje se Dekanovom nagradom koja uključuje cjelokupnu školarinu za treću godinu studija.

Više informacija o studiju i upisnim rokovima na www.visoka-skola-rrif.hr

Idi na 24sata