To je to što me zanima!

S Erste Maestrom postanite rock zvijezda na jedan vikend!

Umjesto gitare, dovoljno je uzeti svoju Erste Maestro karticu u ruke i iznos iznad 200 kuna koji njome podmirite između 9. ožujka i 5. travnja prijaviti SMS-om na broj 60405
Vidi originalni članak

 S Erste Maestrom postanite rock zvijezda, na barem jedan luksuzni vikend u Londonu uz soundtrack Maroon 5

Za sve među nama koji ne znaju zapjevati ni pod tušem, a na karaokama im isključe mikrofon, san o zvjezdanom trenutku pod jarkim snopom reflektorskog svjetla činio se nedostižnim snom. No prošle godine Erste banke aktivirala je Erste Maestro karticu i pružila mogućnost svima nama, sa sluhom ili bez, da okusimo život rock'n'roll zvijezde, makar tijekom jednog vikenda. Otad su dva sretna korisnika Erste Maestro kartice otišla na luksuzno putovanje u europsku metropolu, upotpunjeno vožnjom limuzinom, privatnim razgledavanjem grada, boravkom u dizajnerskom hotelu, gurmanskim užitkom u vrhunskom restoranu, partijanjem poput pravih VIP-ovaca i, naravno, koncertom pop ili rock giganta. 

I ove godine najsretniji korisnik i osoba u pratnji idu na nezaboravno putovanje stazom slavnih! I to u London, europsku prijestolnicu rock'n'rolla, glamura i života na visokoj nozi. Smještaj, prijevoz i luksuzni sadržaji osigurani su, treba samo ponijeti putovnicu i smisliti što obući za VIP zonu koncerta grupe Maroon 5

Umjesto gitare, dovoljno je uzeti svoju Erste Maestro karticu u ruke i iznos iznad 200 kuna koji njome podmirite između 9. ožujka i 5. travnja prijaviti SMS-om na broj 60405! 

Zvijezda je možda samo jedna, no utješnih nagrada ima 50, a uključuju poklon-karticu u Sparu u iznosu od 500 kuna. Za organizaciju karaoke zabave kod kuće do nove prilike za rock'n'roll!

Idi na 24sata