To je to što me zanima!

Šaljite nam recepte i osvajajte nagrade u vrijednosti 7000 kn

I ove zime tražimo top kuharicu sezone koja će oduševiti nepca našeg stručnog žirija svojim kreativnim i zdravim delicijama. Uključite se i osvajajte vrijedne nagarde
Vidi originalni članak

Nakon pet sezona prepunih vaših ukusnih recepata i jednako toliko izbora za kuharicu sezone, i dalje nas oduševljavate svojim kreativnim i zdravim receptima. I dalje nastavljamo potragu za top kuharicom zime, koja će oduševiti nepca našeg stručnog žirija svojim delicijama.

Kuhajte i vi u ritmu zime, šaljite nam svoje originalne recepte i osvajajte  vrijedne nagrade! Pripremite svoj omiljeni zdravi zimski obrok, pošaljite  nam svoju fotografiju gotovog jela, zajedno sa svojim podacima na mojrecept@zdravakrava.hr i pričekajte našu odluku - možda baš vi postanete kuharica tjedna i time dobijete priliku za sudjelovanje u izboru za kuharicu sezone.

Osim 5 minuta gastro slave, očekuju vas i nagrade ukupne vrijednosti 7.000,00 kuna stoga žurno na zdravakrava.hr pogledajte sve detalje sudjelovanja jer željno iščekujemo vaš recept. Mmmm već nam miriši!

Nagrade

Nagrade koje kuharicu tjedna očekuju su:
-tava za palačinke sponzora projekta Delimano
-kuharica „Od kruha do kolača“ spoznora Kvasac d.o.o.
-jednodnevni tečaj kuhanja s temom po izboru kod akademika kulinarstva Branka Ognjenovića
-paketi Natur Compagnie vrhunskih proizvoda tvrtke Pretti 

Kuharica sezone osvaja:
-petodnevni tečaj kuhanja u Školi Branka Ognjenovića

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mery24 21.01.2012.

    ja znam samo nezdrave

Komentiraj...
Vidi sve komentare