To je to što me zanima!

Saznajte kako da vam ove godine Valentinovo bude savršeno?

Jeste li sretno zaljubljeni, a uz to nosite i naočale? Našli ste se na pravom mjestu u pravo vrijeme
Vidi originalni članak

Poliklinika Bilić Vision ovog Valentinova nagrađuje zaljubljene parove koji nose naočale

Nagrađuju se vaše romantične priče, a one najljepše, prema izboru stručnog žirija dobit će besplatan pregled za lasersko skidanje dioptrije za vas i vašega partnera/icu, što ima protuvrijednost od 1500 kn!! 

U nastavku pročitajte Marijevu priču koju nam je poslao nakon što se zauvijek riješio dioptrije i možda dobijete inspiraciju kako napisati priču koja će osvojiti dva besplatna pregleda :

„Moja draga je jako romantična i stoga barem na Valentinovo, očekuje se da i ja budem romantičan.  Sukladno očekivanju sam svojoj dragoj prošle godine odlučio prirediti čistu romantiku za Dan zaljubljenih. Da budem precizniji, to je bio romantičan vikend. Odnosno, barem je trebao biti romantičan. Iako vi već znate da smo mi bili "ćoravi", tj. bez naočala nismo baš funkcionirali, sad još jednom naglašavam da bez naočala nismo uopće funkcionirali. Ona nije vidjela na blizu, a ja na daleko. Ups.. 

S obzirom na našu "situaciju", oboje smo nosili naočale. Uglavnom, tako sam ja odveo dragu izvan grada, gdje smo večerali u restoranu uz jezero i gdje je sve bilo savršeno. S obzirom da smo i mi htjeli biti savršeni jedno drugome na večeri, ostavili smo naočale u sobi hotela, misleći pa što može poći po zlu na jednoj večeri. Zar ne? Sada znamo da ipak može...

I nisam vam napomenuo da je to trebala  biti ONA noć. Kužite? Ona noć koju ćemo prepričavati klincima...Noć kada su se mama i tata zaručili itd.

Tim više je sve skupa bio fijasko, no da ne duljim... Ja sam stara škola pa sam čekao da moja draga ode u toalet, a tada sam zamolio konobara da prsten stavi u muffin. Međutim, konobar mi je iz daljine mahnuo kako će ga ugurati u neki drugi kolačić s obzirom da je muffina u tom trenu ponestalo. S obzirom da ja ne vidim na daljinu, nisam ništa shvatio, već sam samo kimnuo glavom što je naravno konobar shvatio kao znak odobravanja. U međuvremenu se draga vratila i onda je došao kolačić. Obzirom da ispred nje nije bio muffin, a pred njom mi konobar nije mogao objasniti da muffina više nema, ja sam pomislio sam da će "The kolač" doći malo kasnije i nisam ništa rekao. Tako je moja draga zagrizla taj kolač i s trećim grizom slomila zub (ona naime ne vidi na blizu). Uglavnom  mi smo proveli romantično Valentinovo kod dežurnog zubara, umjesto u restoranu. Iako olakotna okolnost je to što je moja draga iako sa slomljenim zubom i takva bila sretna radi prstena i moje nespretne prosidbe. 

U svakom slučaju taj nemili događaj nas je naučio lekciju i potaknuo da prije svadbe oboje skinemo dioptriju i zauvijek se riješimo ovisnosti o naočalama, tako da do ovakvih situacija ne bi više nikada došlo. 

Tako smo se mjesec dana prije svadbe našli u Bilić Visionu na laserskom skidanju dioptrije. Sve skupa je završilo za 20 minuta i sada 2 tjedna kasnije možemo oboje reći da je ovo najbolja odluka koju smo donijeli. Ove godine na Valentinovo ćemo se vjenčati u onom istom restoranu gdje sam zaprosio svoju dragu. I ovaj put ćemo biti bez naočala, ali ćemo sve savršeno vidjeti dok nas smrt ne rastavi! 

Hvala Bilić Visionu od srca.“  Mario

Priča koju je Mario napisao nasmijala nas je do suza i poslužila kao nadahnuće Poliklinici Bilić Vision da ove godine na Valentinovo nagradi 5 ljubavnih parova koji nose naočale s besplatnim pregledom za lasersko skidanje dioptrije.

 Zaigrajte nagradni natječaj kojeg organizira Poliklinika Bilić Vision i vi i vaš partner budite ti koji će osvojiti dva besplatna pregleda za lasersko skidanje dioptrije. Pravila su jednostavna, trebate ispričati vašu romantičnu priču i 5 najboljih i najromantičnijih priča nagradit će se s dva besplatna pregleda za lasersko skidanje dioptrije. 

Nagradni natječaj traje do 14.2.2016. u ponoć, a sretne dobitnike ćemo objaviti na portalu i društvenim mrežama. 

Priču nam ostavite na linku: LJUBAV SE LJUBAVLJU VRAĆA.

Sretno svima!

Idi na 24sata