To je to što me zanima!

Saznajte mračnu tajnu zagrebačke sponzoruše!

Ne propustite roman o uglednoj zagrebačkoj obitelji i njenoj propasti nakon sloma bivše države. Najmlađa kći Adrijana, utjehu zbog neimaštine nalazi u tuđem novcu.
Vidi originalni članak

Ljudi uvijek misle da znaju tko je to sponzoruša: proračunata ženska, nelošeg izgleda koja se udala za lovu. Nešto između svetice i kurve, ona prodaje svoju dušu i tijelo, zauvijek, pred oltarom. Postaje odana supruga nekog bogatog tipa, njegova podrška u dobru i zlu, utočište pred životnim olujama…s vremenom ga, valjda, i zavoli. 

Naravno, ona je rođena kao siromašna i skromna ljepotica, po mogućnosti, sa sela ili iz manjeg grada na obali. Neke od njih odrasle su u kućici bez zahoda, a sada su supruge ambicioznih političara. Često su slabo obrazovane, prave se da su nekakve pjevačice, glumice, TV-voditeljice…a zapravo ništa od toga. One se samo žele dobro udati. Brige ih za karijeru. No nije baš uvijek tako. Te cure koje gledate po trash emisijama ili vas u društvu stilista vodaju po svojim ormarima, nisu jedini model sponzoruša. One su samo jadne seljančice uzbuđene vlastitom popularnošću, željne života o kakvom su još nedavno mogle samo sanjati. A što je Adrijana?

Odličan roman "Adrijanina nit" o životu zagrebačke sponzoruše, iz pera Milane Vuković Runjić, potražite na svim kioscima za samo 19,90 kn

Idi na 24sata