To je to što me zanima!

SEH: Pomozimo poplavljenim dijelovima Hrvatske

Savez za energetiku Hrvatske poziva građane da se uključe u humanitarnu akciju i pomognu stanovnicima poplavljenih područja Republike Hrvatske.
Vidi originalni članak

Udruga Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Hrvatske upućuje apel za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj.

Donacije se mogu uputiti uplatama na broj računa Saveza za energetiku Hrvatske, Majstora Buvine 19, IBAN HR1723600001102361026 s pozivom na broj 00 74462-2014-10 s naznakom "Humanitarna akcija za pomoć stanovnicima poplavljenih područja Hrvatske", a sav će se sav novac prikljupljen ovom akcijom usmjeriti na pomoć najugroženijim područjima pogođenima poplavama u Hrvatskoj.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog svih prirodnih nepogoda koje su proteklih dana pogodile naše sugrađane te sve ljude dobre volje pozivamo da iskažu svoju solidarnost i pomognu kroz dobra djela", ističe predsjedništvo Saveza za energetiku Hrvatske.

Više informacija o humanitarnoj akciji potražite na  www.croenergo.eu, a o temama vezanim za energetiku i održivost potražite u specijalu.

Idi na 24sata