To je to što me zanima!

Ariana Leigh jedva je sakrila bujne grudi iza žutog bikinija

Ariana je već naviknula na to da je na plaži u centru pažnje, pa se previše i ne obazire na momke koji dobacuju. Zašto je tome tako najbolje je da pogledate sami
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 5

  • lana5555 29.11.2011.

    Ha ha ha pfff da naravno, kupujem i čitam svaki dan 24h i još nijednom nisam vidjela tipa... šteta ako ne postoji mogućnost za takvu realizaciju :)))

  • lana5555 29.11.2011.

    Svaka čast i sve pohvale, cure su zgodne i ugodne za oko pogotovo muškoj populaciji... ;) No, kaj je s ženskom populacijom?! Zar mi žene, jednako vjerne čitateljice 24h ne zaslužujemo bar jednom u tjednu nekog zgodnog, slatkog, medenog itd. muškarčića??!:o Bilo bi fakat ok i ravnopravno jer ovo je u najmanju ruku još jedna diskriminacija ženske populacije, možda ne dijele sve žene samnom mišljenje, ali vjerujem da bi bilo mmm... fino uz jutarnju kavicu i čitanje novina, nakon svih razno raznih informacija...zastati na predzadnjoj stranici i pogledat si nekog dobrog komada ijoj već se zamišljam i onda s curkama na poslu, na kavi il bilo gdje komentirat frajera na stranici 24sata hehe :)))) Ne znam dal ste imali tak nekaj u planu, ali fakt bi mogli malo i na nas žene mislit,sigurno imate u redakciji nekoliko žena koje bi se mogle pozabaviti izborom nekog komada pa makar on bil i jednom u tjednu,mjesecu, čist dovoljno... Lijep pozdrav od Lane iz Varaždina, noć :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare