To je to što me zanima!

SF spektakl godine "Prometej" napokon u kinima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zavirite u mitološki svijet Prometeja i pogledajte što o tome kaže Charlize Theron, jedna od glavnih uloga u filmu.
Vidi originalni članak

Ridley Scott je ovim filmom kreirao novu mitologiju u kojoj ekipa istraživača dolazi na trag ljudskog porijekla na Zemlji, koji ih vodi na uzbudljivo putovanje na svemirskom brodu Prometej do najtamnijih kutova svemira gdje sudjeluju u strašnoj bitci za spas budućnosti ljudske rase.

Ekipa znanstvenika i istraživača na Prometeju nalazi se ni više ni manje nego na putu da otkrije odgovore na najdublja životna pitanja. Ekspediciju vode dva briljantna mlada znanstvenika, Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) sa suprotnim motivima. Shaw je vjernica: želi upoznati te “bogove” kako bi se približila svojim tradicionalnim vjerskim pogledima, dok Holloway želi razotkriti tu vrstu duhovnosti. U svojem radu kao arheolozi otkrili su tragove na špiljskim piktogramima iz starih civilizacija diljem svijeta, pri čemu svi ukazuju na isto mjesto u dalekom svemiru, i uvjerili su korporaciju Weyland Industries da financira misiju. Nitko od znanstvenika nije bio pripremljen za nezamislive terore na koje će naići… 

Ne propustite snažna otkrića na velikim platima…. 

Pogledajte ekskluzivne snimke Charlize Theron - kako je bilo snimati uz jednog od najvećih redatelja svih vremena, kako je utjelovila vođu Prometeja!

U KINIMA

Idi na 24sata