To je to što me zanima!

24sataExpress: Dosadno mi je glumiti ljepotice u filmovima

Slovenska manekenka i glumica Katarina Čas zbog filma ‘Flashdance’ upisala se na tečaj jazz-baleta. Voli grunge i rock. Nema vagu jer se ne želi zamarati kilama
Vidi originalni članak

Najveći kritičar mi je dečko. Iskren je i najviše mu vjerujem, kaže Slovenka Katarina Čas (34) koju trenutačno gledamo u seriji Nove TV “Pod sretnom zvijezdom”. Glumi Enu Kolar, ambicioznu ženu koja zbog karijere i novca iskorištava dva muškarca. Hrvatskoj publici poznata je i po ulozi u seriji “Zauvijek susjedi”.

- Volim pogledati na televiziji što sam napravila. Sve pomno analiziram kako bih znala što trebam popraviti - kaže Katarina. Lani je u Irskoj snimila film “The Guard”, a početkom ove godine predstavila ga je na filmskom festivalu Sundance u Utahu.

>>>Cijeli intervju sa slovenskom glumicom pročitajte u 24sataExpressu

>>> U novom broju darujemo vam veliki AUTO MAGAZIN!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vinja 27.04.2011.

    Ne bih željela nikoga povrijediti ali mi je ta glumica jako "anemična" i ne ostavlja na mene nikakav utisak. Neprirodna mi je i kao da nema osobnosti. Njezina gluma je baš gluma bez uživljavanja u karakter osobe koju želi interpretirati. Da li to ne može ili ne želi, to samo ona zna. Svi ostali glumci iz serije "pod sretnom zvijezdom" čine se kao stvarni akteri događaja, a to znači da su se potpuno poistovjetili s likom kojeg predstavljaju.

  • Sandy24 27.04.2011.

    Njoj se ne da više glumiti, a ja pojma nemam ni tko je ona, a kamoli da sam gledala ijedan film u kojem glumi... LOL :P

  • 26.04.2011.

    Kakve sad veze ima vaga ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare