To je to što me zanima!

2CELLOS o Georgeu Michaelu: Svijet je izgubio pravu legendu

Od britanskog pjevača na društvenim mrežama oprostili su se i hrvatski violončelisti 2CELLOS: Naši glazbenici s Michaelom su nastupali 2011. na privatnoj zabavi Eltona Johna
Vidi originalni članak

Tužna i šokantna vijest na Božić. Svijet je izgubio još jednu legendu. Počivaj u miru, stoji u objavi 2CELLOSA na društvenim mrežama. 

Hrvatski glazbenici imali su priliku nastupati s Georgeom Michaelom 2011. godine na privatnoj zabavi Eltona Johna u Londonu. S njim su izveli pjesmu 'Don't Let the Sun Go Down On Me' kako bi pomogli prikupljanju sredstava za 'Elton John AIDS Foundation'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stjepan Hauser i Luka Šulić su i prije nešto više od mjesec dana na svom službenom profilu na Instagramu objavili zajedničku 'fotku' s Michaelom kako bi se prisjetili suradnje iz 2011. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • plik 27.12.2016.

    svaka mu cast kao glazbeniku, ali taj frajer jedan dan od kad se pocel bavit tim poslom, nije bil čist.. dosta je i doživio..

  • plik 27.12.2016.

    pitalica: kad je bio izmedju Eltona i Georga, kome je Štef okrenuo guzu ? :)))

  • Abrakadabra20 26.12.2016.

    Da 2 CELLOS tu nisu izjavili mi to nebi znali.. Hvala 2 CELLOS sto su nam otvorili oci.. Tko imalo slusa muziku zna tko je i sta je bio Georg Michael..

Komentiraj...
Vidi sve komentare