To je to što me zanima!

2Cellos oduševili tisuće fanova: 'Samo nemojte bacati baklje!'

2Cellos svoj su peti rođendan proslavili nastupom na zagrebačkom Tomislavcu. Osim Luke i Stjepana, na binu su se popeli i Oliver Dragojević te talijanski pjevač Zucchero
Vidi originalni članak

Zagrebački Tomislavac sinoć je bio prepun. Oko 50 tisuća ljudi došlo je pogledati koncert dua 2Cellos koji su u Zagrebu svirali prvi put nakon 4 godine. 

Dobro raspoloženi Luka Šulić (28) i Stjepan Hauser (30) na taj su način proslavili petu godinu svoje karijere. Na koncertu pod zvijezdama pridružio im se i talijanski pjevač Zucchero (60) te Oliver Dragojević (68).  

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularan koncert na Tomislavcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pjevajte, vrištite, samo nemojte bacati baklje! Pjevajte s nama ako znate tekstove pjesama, jer mi pojma nemamo - poručio je Luka razgaljenoj publici. 

Obradu hita benda U2 'With or with You', Hauser je posvetio djevojkama u publici te svima otkrio da je 'jako romantičan'. 

Na kraju koncerta, gradonačelnik Milan Bandić izvođačima je darovao tortu. U besplatnom nastupu slavnih violončelista uživale su i domaće zvijezde poput Nine Badrić, Ivane Husar, Ive Balaban, Anite Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas. 

 

Violončelisti bili su oduševljeni koncertom i odazivom te su na društvenim mrežama zahvalili svima koji su došli na nastup. 

- Večer koju ćemo dugo pamtiti - napisali su dečki. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • global 04.07.2016.

    Da je nastupao Halid isti ti oduševljeni Zagrepčani bi tražili barem 3 bisa, ovako su se pokupili jer su očito izgorjeli od oduševljenja..

  • mali miki 04.07.2016.

    Svaka čast dečkima, ali moram im poručiti da sam čuo dobar naziv njihovog benda od jedne starije gospođe, koja se hvalila kako njezin unuk ide u ZG na koncert od "cvaj čules", pa možda ne bi bilo loše da razmile o novom nazivu. Nasmijao sam se do suza... Kako bi to tek zvučalo na španjolskom... hahaha

  • Gumiberica 03.07.2016.

    A di mu je cura Jelena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare