To je to što me zanima!

2Cellos u pratnji Zagrebačke filharmonije dolaze u Arenu

Stjepan Hauser i Luka Šulić u Areni Zagreb svirat će 12. lipnja. Lani su imali koncert u KD Vatroslav Lisinski. Trenutačno su na turneji s Eltonom Johnom
Vidi originalni članak

Nema većeg izazova nego nastupiti pred domaćom publikom, rekli su nam violončelisti Stjepan Hauser (25) I Luka Šulić (24). 

Glazbenici, poznatiji kao 2Cellos, svirat će 12. lipnja u zagrebačkoj Areni. Lani su imali koncert u KD Vatroslav Lisinski. Uz njih će se na pozornici pojaviti I Zagrebačka filharmonija. Luka I Stjepan trenutačno su na velikoj svjetskoj turneji s Eltonom Johnom (65) s kojim su svirali I na proslavi 60 godina vladavine britanske kraljice Elizabete II. Hrvatska glazbena industrija u svibnju ih je nagradila s dva Porina. Pjesmu “Smooth Criminal”  proglasili su najboljom u kategoriji inozemne pjesme, a album “2Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser” u kategoriji najboljeg inozemnog albuma izvan klasične I jazz glazbe. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trojac 06.06.2012.

    Momci su mi prva liga...

  • feba 05.06.2012.

    Lijepo je znati da ima ovako uspješnih mladih ljudi po svijetu.Pa ne samo glazbenika već i strunjaka u mnogim znanstvenim granama.Ali...žalosno je što su kao po nekom zakonu u svojoj zemlji manje cijenjeni.

  • Ovca009 05.06.2012.

    To decki, uzivajte dok ste mladi, i isprobajte sve. Evo vec tri navjestic o vama u jednom danu na ovom portalu. Nije to sala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare