To je to što me zanima!

2Cellosi nogometašu: ‘Mateo, vidimo se na finalu u Kijevu...'

Svi su talentirani jer svaki čovjek može nešto izraziti, kao ovo dvoje, napisao je uz fotografiju hrvatski reprezentativac koji je Hauseru i Šuliću poklonio svoje dresove
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (24) sa suprugom Izabel (24) te sestrom Jelenom bio je na koncertu 2Cellosa u Madridu. Nogometaš je dvojcu Stjepanu Hauseru (32) i Luki Šuliću (30) poklonio svoje dresove Reala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi su talentirani jer svaki čovjek može nešto izraziti, kao ovo dvoje - napisao je uz fotografiju hrvatski reprezentativac.

NOVI IMIDŽ 'Opasni' gusar Stjepan Hauser: Luka Šulić je doma, ja osvajam

Glazbenici će se s Kovačićem te Modrićem i Lovrenom vidjeti 26. svibnja u Kijevu, kad će uoči finalne utakmice Reala i Liverpoola 2Cellos izvesti himnu Lige prvaka.

- Sretno u finalu - napisao je Hauser. 

Nogometaš Kovačić nedavno je proslavio 24. rođendan, a isti mu je na društvenoj mreži čestitala supruga i to fotografijom iz 'mladih' dana koja je jako razveselila, ali i iznenadila brojen pratitelje.

- Ljubavi, neka ova godina bude najbolji - poručila je Izabel.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je u braku s Izabel nešto manje od godinu dana, a zaljubili su se prije osam godina dok je on još bio ministrant u crkvi sv. Antuna Padovanskog. Izabel je tada pjevala u crkvenom zboru, a tamo su se i vjenčali u lipnju prošle godine. 

VELIKA ČAST Još dva Hrvata u finalu LP-a: Na otvaranju će svirati 2Cellos

Par trenutno živi u Madridu gdje je Izabel sa sestrom Ivanom prošle godine pokrenula posao - brend Lunilou za proizvodnju opreme za novorođenčad od ekoloških materijala.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kinezojapanac 17.05.2018.

    Kakav komičan osmijeh ima ovaj u bradi do Kovačića. Nepresušan izvor odbojnosti.

  • MarijaA. 16.05.2018.

    Izabela Kovačić 24 buhahahhahahah izabel je 92 god

  • 16.05.2018.

    Sta se njoj dogodilo s ustima

Komentiraj...
Vidi sve komentare