To je to što me zanima!

30 Seconds To Mars otkrili ime i datum izlaska novog albuma

Ovaj album je više od evolucije, to je potpuno novi početak. Kreativno smo otišli iz krajnosti u krajnost, što je zaista uzbudljivo - rekao je Jared Leto, frontmen benda
Vidi originalni članak

30 Seconds To Mars su najavili kako će 20. svibnja ove godine objaviti novi album, kojeg su nazvali "Love Lust Faith + Dreams". Album su producirali frontmen benda Jared Leto i Steve Lillywhite.

- Ovaj album je više od evolucije, to je potpuno novi početak. Kreativno smo otišli iz krajnosti u krajnost, što je zaista uzbudljivo - rekao je Jared Leto. Bend je inače 1. ožujka ove godine svoj novi singl doslovno lansirao u svemir u kapsuli Dragon tvrtke SpaceX. 

Nakon nekoliko mjeseci pauze 30 Seconds To Mars su najavili i novu turneju ovog ljeta, a nastupat će na nekoliko festivala u Europi. Osim imena albuma, otkrili su i popis pjesama: 'Birth', 'Conquistador', 'Up In The Air', 'City Of Angels', 'The Race', 'End Of All Days', 'Pyres Of Varanasi', 'Bright Lights', 'Do Or Die', 'Convergence', 'Northern Lights', 'Depuis Le Début'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare