To je to što me zanima!

50 Cent saznao za trećeg sina: 'Moj život pun je iznenađenja'

Reper je iznenada objavio vijest da je tek saznao da ima trećeg sina. Dječaka je, tvrdi, prvi put upoznao na druženju s obožavateljima. Na Instagramu je objavio i prvu zajedničku fotografiju
Vidi originalni članak

50 Cent (40) objavio je fotografiju svog, do sada, nepoznatog sina Daviana. 

- Moj život je pun izneđanja. Ovaj mladić je moj sin Davian. Počeo je plakati. Pomislio sam si: 'zašto ti plačeš, ja ću za ovo morati plaćati' - dodao je reper pored fotografije.

Nedugo nakon prve fotografije, objavio je i sadržaj e-maila iz Davianove škole u kojem se naveliko hvali Davianovo vladanje te njegovi izvanredni rezultati u testovima.

- Upravo sam ovo dobio. Ovaj mali je pametan - komentirao je 50 Cent, pravog imena Curtis Jackson. Reper je pohvalio i stil odjevanja Daviana te je napisao: 'Davian sada izgleda više kul od svog oca'. 

Iako se tabloidi već bave teorijama o indetitetu Davianove majke, njegovi obožavatelji zaključili su da se glazbnik samo dobro našalio. 

- Spominjao je da je upoznao klinca koji je plakao kada ga je vidio. Tom klincu je uzor. Možda je to taj isti - pišu reperovi obožavatelji. 

To ne bi bilo prvi put da je reper složio 'spačku' preko društvenih mreža. Nedavno je i objavio fotografiju Ivana Zvonimira Čička kojemu su hlače pale u trenutku kada je pozirao s predsjednicom Kitarović. Uz 'fotku' je napisao da mu je to odvjetnik. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Judita👥 25.04.2016.

    kak ti muški dobro prođu , kad je već sve gotovo, :)

  • bela virino 25.04.2016.

    Koliko je on negdje posijao djece po svijetu? Ni tri čiste nema u toj svojoj glavi

  • bukachev 25.04.2016.

    e sad mogu mirno zaspati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare