To je to što me zanima!

75 Cents će za Eurosong napraviti porculanske zube

Hrvatska delegacija na Eurosongu morat će imati posebno osiguranje. Kraljevi ulice se ne boje. Na kladionicama drže 36. mjesto, a ima 43 kandidata
Vidi originalni članak

Kraljevi ulice i 75 Cents imat će posebno osiguranje na Eurosongu u Beogradu. Prema posljednjim informacijama, hrvatska, albanska i izraelska delegacija proglašene su visokorizničnim skupinama.
- Za sada ne znamo ništa o tome. Na nedavnom gostovanju na Beoviziji čuvala su nas dva policajca, ali nikakvih problema nije bilo. Nadam se da će tako biti i u svibnju jer želimo svirati na beogradskim ulicama - rekao je Miran Veljković Hadži, “vođa” Kraljeva ulice. Otkrio je kako će njihov reper Laci, umjetničkog imena 75 Cents, za Eurosong napraviti porculanske zube i da će cijeli bend promijeniti styling. Prema kladionicama, najveći favoriti su Irska i Rusija.
Najlošije stoji Crna Gora, na posljednjem, 43. mjestu. Hrvatska za sada drži i ne baš sjajno 36. mjesto.

ŠPANJOLSKI ELVIS I IRSKA PURICA DUSTIN
Španjolska na Eurosong u Beogradu šalje komičara Rodolfa Chikilicuarta, koji podsjeća na lošu imitaciju Elvisa Presleya. Irsku će predstavljati lutka, purica Dustin The Turkey.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sky7 27.03.2008.

    Hvala svevišnjem pa su barem nešto poslušali. Gledati nekoga u 21. stoljeću bez zuba, izgleda tako nehigijenski i isto k\'o da smo u Africi, a ne u Europi. Što se tiče blama, slažem se da smo mogli i bolje izabrati (trebali su ići lani sa Sandrom), ali mislim da se nečemo izblamirati, jer pjesma ipak ima svoj neki šarm, spot je genijalan (samo da se potrude prevesti pjesmu na engleski pa da i drugi znaju o čemu pjevaju te da tekst nije banalan), osim toga ESC gleda i starija populacija. Ako je prije par godina, sve simpatije mogla pokupiti moldavska bakica koja je samo sjedeći u naslonjaču donjela Moldaviji, ako se ne varam, 5. mjesto, zašto nebi mogao i naš nonić.

  • Hacker-ri 27.03.2008.

    Ako jadnog srce ne opali do Eurosonga. Mi, komicar Elvis i lutka smo glavni aduti za kretena godine na eurosongu.

  • lidl 27.03.2008.

    Katastrofa....opet bumo se izblamirali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare