To je to što me zanima!

A gdje su Seve i Aleksandar? Milan se sam odmara na jahti

Poduzetnik je snimljen sam tijekom sunčanja na svojoj jahti 'Cooper', piše Slobodna Dalmacija. U poduzetnikovu društvu nisu viđeni Severina i njihov sin Aleksandar
Vidi originalni članak

Srpski kralj 'bakra', Milan Popović (47), odmara se na svojoj jahti 'Copper' na Palmižani bez djevojke Severine (41) i njihovog 17-mjesečnog sina Aleksandra, piše Slobodna Dalmacija. Poduzetnik je snimljen sam tijekom sunčanja na jahti. U listopadu prošle godine par je prekinuo vezu i pomirio se dva mjeseca kasnije. Pjevačica je tada otkrila da Milan tri mjeseca nije vidio sina. No poduzetnik je otad nekoliko puta snimljen s dječakom pa su tako otac i sin nedavno viđeni na beogradskom aerodromu dok je pjevačica bila zauzeta poslovnim obavezama.

Severina je na nedavnom sarajevskom predstavljanju svoje turneje izgledala prilično neraspoloženo i sjetno. Nakon konferencije za novinare okupljenim fotografima je posvetila tek koju minutu i opomenula ih nekoliko puta da se odmaknu od nje na minimalno tri metra zbog čega su se neki pitali ima li privatnih problema ili je jednostavno umorna od napornih nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • APRILIJA 08.08.2013.

    jooj pa nemojte visee o njooooojjjjjjjjjjjjjjjj fuj fuj fuj!

  • vijuga 24.07.2013.

    j............ma,,,,,,,,,vami sevi i milanu imate li sto pametnije pisat npr. da mojoj materi nisu pomidori uspli ovu godinu

  • Iridessa 23.07.2013.

    ..."djevojke Severine( 41)"..ona će,izgleda,biti djevojka i sa 60 god... ja sam ljubomorna,jer je tako mlada i lijepa :-)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare