To je to što me zanima!

'A kako vi uživate danas?': Nives Celzijus zavodi u badiću

Teško bi me ikad nešto moglo tako dotaknuti, no ti lakoćom uspijevaš. Posebno u ovim 'tihim satima' kada je mir oko mene, no misli o tebi izazivaju nemir, napisao je jedan pratitelj
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (35) trenutačno je zaokupljena obavezama oko snimanje nove dramske serije 'Čista ljubav' koja uskoro kreće na malim ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, uspjela je pronaći malo slobodnog vremena pa se zaputila u Dubrovnik na dozu uživanja i opuštanja.

- A kako vi uživate danas? - stoji u opisu fotografije koju je objavila na svojem Instagram profilu, a na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu kojim je dodatno naglasila obline.

Fotografija se jako svidjela njezinim pratiteljima koji nisu štedjeli na lajkovima i komplimentima, a jedan od njih si je posebno dao truda.

- Razina mog divljenja usmjerena tebi teško bi bila mjerljiva, a naročito izraženo riječima. Teško bi me ikad nešto moglo tako dotaknuti, no ti lakoćom uspijevaš. Posebno u ovim "tihim satima" kada je mir oko mene, no misli o tebi izazivaju nemir. Ti si nešto najposebnije, tako ženstvena imponiraš svojom pojavom. Ne vjerujem da igdje postoji netko tko te gleda kao što moje smeđe oči. Sretan sam što u ovom životu mom si se i ti rodila da ga uljepšaš, jer misli o tebi izbrišu poput čarolije sve negativno i donesu smiješak na lice - napisao je oduševljeni pratitelj koji se krije iza nadimka gentleman.988.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • nokšir 11.09.2017.

    lipa žemska

  • Imoteph_1 10.09.2017.

    Jaoooo,njena ne smrdi,njena vonja.Ha,ha,ha.Creep.

  • AnteSikirica 10.09.2017.

    tesko njoj uzivat kad nista ne radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare